Σκουπιδοφαγος

 

ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΣ

Η Smart Kitchen φέρνει την καινοτομία στον χώρο της επαγγελματικής κουζίνας καθώς οι απαιτήσεις στην σύγχρονη μαζική εστίαση συνεχώς αλλάζουν όπως και το περιβάλλον. Γι’ αυτό η Smart Kitchen με μια νέα, έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον μηχανή κάνει την διαφορά. Είναι ο σκουπιδοφάγος .Ο σκουπιδοφάγος συνθλίβει  όλα τα υπολείμματα τροφίμων από την κουζίνα ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κατά την προετοιμασία ενός γεύματος, τα υπολείμματα που περίσσεψαν από (λαχανικά, ψαροκόκαλα – κόκαλα κρεάτων ή πουλερικών κλπ..) μπορούν να συνθλιφτούν  άμεσα στον σκουπιδοφάγο, όπως επίσης μετά το γεύμα τα υπολείμματα των  φαγητών (κρέατα, φλούδες φρούτων, κόκαλα, κ.λ.π).Με τον σκουπιδοφάγο απομακρύνονται άμεσα οι δυσάρεστες  μυρωδιές από τα εναπομείναντα τρόφιμα ,αποφεύγουμε την άσχημη εικόνα των υπολειμμάτων τροφίμων επίσης αποφεύγεται η δημιουργία εστιών μόλυνσης μικροβίων και βλαβερών εντόμων και εξοικονομούμε χώρο στην κουζίνα και το σπουδαιότερο έχουμε καθαρές αποχετεύσεις. Είναι οικονομικός γιατί μειώνουμε το κόστος αγοράς σακουλών ή κάδων σκουπιδιών και εξοικονομούμε χρήματα. Με το σκουπιδοφάγο τα υπολείμματα των τροφίμων μας δεν μολύνουν πια τους κοινόχρηστους χώρους και έτσι ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον φιλικό για κάθε εργαζόμενο στο χώρο της κουζίνας. Ο σκουπιδοφάγος είναι πολύ εύκολος στην χρήση. Απλά Ρίχνουμε το φαγητό που έχει περισσέψει μέσα στο σκουπιδοφάγο, αυτό θα συνθλιφτεί  και θα απομακρυνθεί με το νερό. Όταν τελειώσουμε πατάμε το διακόπτη για να κλείσει. Ο σκουπιδοφάγος χρησιμοποιεί ένα ισχυρότατο μοτέρ το οποίο του δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Ο σκουπιδοφάγος παράγεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Ο μηχανισμός άλεσης του σκουπιδοφάγου είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο εξασφαλίζει μόνιμη προστασία από την διάβρωση. Ο σκουπιδοφάγος συνδέεται με παροχή νερού καθώς και με αποχέτευση.
Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται με εγγύηση και είναι εγκεκριμένα από CE. Κατασκευασμένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και στάνταρ. Ο σκουπιδοφάγος της
Smart Kitchen είναι ιδανικός και απαραίτητος για εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων Επίσης είναι ιδανικός για τον εξοπλισμό της κουζίνας των ποντοπόρων πλοίων, κρουαζιερόπλοιων, αλλά και μικρότερων σκαφών αναψυχής γιοτ κότερα κ.λ.π.