Μιξερ χειρος

 

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ

Στην Smart Kitchen θα βρείτε και τα μίξερ χειρός. Τα μίξερ χειρός είναι χρήσιμα εργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από την επαγγελματική κουζίνα των εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων και ξενοδοχείων. Τα μίξερ χειρός είναι επαγγελματικές συσκευές και βοηθούν στην ομογενοποίηση και στην πολτοποίηση όλων των τροφίμων, λαχανικών, φρούτων. Είναι ιδανικό για σάλτσες gourmet. Τα μίξερ χειρός χωρίζονται σε διάφορα μοντέλα ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες του επαγγελματία. Η ποικιλία των μίξερ χειρός είναι μεγάλη ανάλογα με το μήκος του σωλήνα και την ισχύ του μοτέρ. Διατίθενται με μήκος σωλήνα πολτοποίησης ανάλογα με τον κάδο και την ποσότητα που θέλουμε να πολτοποιήσουμε με σωλήνα από 20cm-40cm-50cm–60cm.

Επίσης υπάρχει και η σειρά combi η οποία περιλαμβάνει δυο εργαλεία, το σύρμα που είναι για κρέμες και ο σωλήνας ομογενοποίησης πολτοποίησης μήκους 40 cm. Διαθέτει ρυθμιζόμενες ταχύτητες για το σύρμα. Τα μίξερ χειρός είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία και διαθέτουν όλα τις προδιαγραφές ασφάλειας  για να δουλέψουν στην κουζίνα σας.

Η λειτουργία των μίξερ χειρός στον χώρο μαζικής εστίασης είναι αποδεδειγμένα ένα χρήσιμο και αποδοτικό εργαλείο στην κουζίνα.