ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ

Οι επαγγελματικοί φούρνοι χωρίζονται σε φούρνους εστιατορίων, ζαχαροπλαστικής, υγραερίου ή ηλεκτρικοί.

ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ

Οι φούρνοι πίτσας που διαθέτει η εταιρία μας είναι σύγχρονοι φούρνοι υψηλών προδιαγραφών για κάθε απαίτηση του επαγγελματία. Όλοι οι φούρνοι πίτσας διαθέτουν την ειδική πυρόπλακα που δίνει στην πίτσα το παραδοσιακό ψήσιμο. Οι φούρνοι πίτσας της εταιρίας μας εδώ και 20 χρόνια χρησιμοποιούνται από πολλές πιτσαρίες, franchise πιτσαρίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία χάρη στην ποιότητα αλλά και την ποικιλία σε μεγέθη. Οι φούρνοι πίτσας είναι γρήγοροι και εξυπηρετούν κάθε επαγγελματία με το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φούρνοι πίτσας είναι ανοξείδωτης κατασκευής ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να μην υπάρχει απώλεια θερμότητας από το εσωτερικό του φούρνου και ο επαγγελματίας να ψήνει παραδοσιακή πίτσα σε ελάχιστο χρόνο. Οι φούρνοι πίτσας είναι Ιταλικής κατασκευής. Οι φούρνοι πίτσας χωρίζονται σε φούρνους με δυο ή τρεις ορόφους και με δυο ή τρεις πόρτες ανά όροφο. Οι φούρνοι πίτσας λειτουργούν με ηλεκτρικό, με γκάζι ή με φυσικό αέριο. Οι φούρνοι πίτσας είναι ασφαλούς λειτουργίας με ειδικές προδιαγραφές και πιστοποίηση. Οι φούρνοι πίτσας φέρουν ειδικούς θερμοστάτες χρονοδιακόπτη ψησίματος, ειδικούς διακόπτες θερμοκρασίας επάνω μέρους ψησίματος και κάτω μέρους και φέρουν ειδικές ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας. Οι φούρνοι πίτσας έχουν ειδικές χειρολαβές και ισχυρές πόρτες με μόνωση. Οι φούρνοι πίτσας έχουν όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα σε εμφανές σημείο για εύκολη συντήρηση. Οι πυρόπλακες των φούρνων πίτσας είναι εύκολες στον καθαρισμό και στην αλλαγή τους όταν αυτή χρειαστεί. Οι φούρνοι πίτσας μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικές βάσεις τροχήλατες ώστε να μετακινούνται εύκολα όποτε θελήσουμε.

 


 

ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Οι φούρνοι καπνίσματος προσφέρουν μια πρωτότυπη καινοτομία στις κουζίνες των εστιατόριων και των ξενοδοχείων. Μια πανδαισία γεύσεων θα ταξιδέψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη χάρη στο εξαιρετικό κάπνισμα και ψήσιμο που προσφέρουν οι φούρνοι καπνίσματος της εταιρίας μας. Όλοι οι φούρνοι καπνίσματος μπορούν και να καπνίσουν αλλά και να ψήσουν όλα τα προϊόντα αφήνοντας τις καλύτερες γευστικές  εντυπώσεις. Οι φούρνοι καπνίσματος φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις της Ευρώπης. Οι φούρνοι καπνίσματος χρησιμοποιούν ειδικό πριονίδι για φούρνους καπνίσματος που τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται. Οι φούρνοι καπνίσματος διατίθενται σε διάφορα μοντέλα. Οι φούρνοι καπνίσματος είναι ανοξείδωτης κατασκευής. Οι φούρνοι καπνίσματος είναι ηλεκτρικοί ή με γκάζι. Οι φούρνοι καπνίσματος μπορούν να εφοδιαστούν και με διάφορα ειδικά μυρωδικά για να
προσφέρουν το καλύτερο κάπνισμα. Οι φούρνοι καπνίσματος καπνίζουν κρέατα, ψάρια, λαχανικά και τυριά. Κάθε φούρνος καπνίσματος έχει την δυνατότητα να καπνίζει μόνο ή να ψήνει μόνο ή ακόμα μπορεί να ψήνει και να καπνίζει ταυτόχρονα.