ΜΠΛΕΝΤΕΡ-ΜΙΞΕΡ KITCHENAID

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα επαγγελματικά μπλέντερ 5KSB45 αλλά και τα μίξερ 5KPM5, 5KPM50 και 5KSM45 της KitchenAid. Το μπλέντερ της KitchenAid είναι ο πιο αξιόπιστος βοηθός στις πιο δύσκολες προκλήσεις ενός επαγγελματία. Κάθε μπλέντερ διαθέτει αύθραστη polycarbonate κανάτα. Τα μπλέντερ διαθέτουν ισχυρό μοτέρ 550W όπου σε συνδυασμό με τα μεταλλικά ανοξείδωτα μαχαίρια τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Το μπλέντερ φέρει 5 ταχύτητες πολτοποίησης και ομογενοποίησης ιδανικό για smouthies, γρανίτες, χυμούς, fredoccino, κοκτεϊλ κτλ. Επίσης το μπλέντερ φέρει μία έξτρα ταχύτητα μόνο για τρίψιμο πάγου σε ελάχιστο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο το μπλέντερ της KitchenAid είναι το πιο δυνατό εργαλείο για όλες τις δουλειές. Το μαχαίρι του μπλέντερ μπορεί να φτάσει από τις 5.000 στροφές έως τις 18.000 το λεπτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΙΞΕΡ

 

Τα επαγγελματικά μίξερ της KitchenAid είναι τα πλέον καταξιωμένα μίξερ που εμπιστεύονται έμπειροι επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, εστιάτορες και κουζίνες ξενοδοχείων. Ο σύγχρονος σχεδιασμός έχει κάνει το μίξερ ευέλικτο και αξιόπιστο.Η μεταλλική κατασκευή του μίξερ σε συνδυασμό με το ισχυρό μοτέρ βαρέως τύπου όπου μεταδίδει την κίνηση με μεταλλικά γρανάζια κάνουν το μίξερ δυνατό και αξιόπιστο. Το μίξερ 5ΚPM5 της KitchenAid φέρει ανοξείδωτο κάδο 5 λίτρων συν τα τρία εργαλεία ανάδευσης και ομογενοποίησης σύρμα,γάντζος, σπάτουλα και το πλαστικό καπάκι για τον κάδο του μίξερ.

Το μίξερ  5KPM50 της KitchenAid παραδίδεται με δυο ανοξείδωτους κάδους συν 3 εργαλεία του μίξερ. Η πλανητική κίνηση των μίξερ της KitchenAid είναι αυτή που κάνει την διάφορα και προσφέρει την τέλεια και γρήγορη ομονενοποίηση. Τα μίξερ της KitchenAid αποτελούν σημαντικό κομμάτι κάθε επαγγελματικής κουζίνας και είναι απαραίτητα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Τα μίξερ μας τα εμπιστεύονται ακόμα και οι καλύτερες σχολές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Επίσης το μίξερ 5KSM45 της KitchenAid μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα και στην οικιακή κουζίνα όπως κάνει εδώ και 90 χρόνια. Το μίξερ 5KSM45 είναι το πιο ευέλικτο μίξερ της σειράς KitchenAid και προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις απαιτήσεις της σύγχρονης νοικοκυράς. Φέρει ανοξείδωτο κάδο 4.5 λίτρων και τα 3 εργαλεία του μίξερ.

 

 


ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΙΞΕΡ - ΜΠΛΕΝΤΕΡ

Τα μίξερ 5KPM5, 5KPM50 και 5KSM45 της KitchenAid έχουν υποδοχή για την τοποθέτηση βοηθητικών εξαρτημάτων. Τα εξαρτήματα των μίξερ της KitchenAid είναι: το πολυκοπτικό εξάρτημα για λαχανικά, τυριά, ξηρούς καρπούς και παραδίδεται με 3 διαφορετικούς κώνους. Το εξάρτημα κοπής κιμά για να έχετε καθαρό κιμά, το εξάρτημα ζυμαρικών το οποίο παραδίδεται με 3 διαφορετικά καλούπια για να έχετε την δική σας παραγωγή ζυμαρικών, το εξάρτημα μύλος σταριού το οποίο σας προσφέρει το δικό σας αλεύρι. Το νέο εξάρτημα για παγωτό που είναι από τα καλύτερα διότι έχετε την δυνατότητα να παρασκευάσετε το δικό σας παγωτό σε οποία γεύση θέλετε με τα πιο αγνά υλικά. Όλα τα βοηθητικά εξαρτήματα του μίξερ KitchenAid προσφέρουν το κάτι ξεχωριστό στην κουζίνα και σίγουρα θα τα αγαπήσετε. Με τα εξαρτήματα της KitchenAid θα γίνετε πιο δημιουργικοί από ποτέ. Όλα τα εξαρτήματα των μίξερ της KitchenAid θα τα βρείτε στο κατάστημα μας.

 


 

 

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ KITCHENAID

Η φρυγανιέρα kitchenaid 4 θέσεων είναι μια αξιόπιστη συσκευή που θα κάνει τα πρωινά των ξενοδοχείων, καφέ, σνακ μπαρ, εστιατορίων πιο ενδιαφέροντα. Διότι στην φρυγανιέρα kitchenaid μπορούν να ψηθούν 4 φέτες του τοστ επιλέγοντας εσείς το πόσο καλοψημένες τις επιθυμείτε αφού η φρυγανιέρα kitchenaid διαθέτει διακόπτη με χρόνο ψησίματος αλλά και διακόπτη on/off. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος ψησίματος, ακούγεται ένας ήχος και σβήνει η ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η φρυγανιέρα παραμένει στη θερμή υποδοχή έως ότου κατεβάσετε το μοχλό. Για τους πιο απαιτητικούς στην φρυγανιέρα kitchenaid μπορείτε να κάνετε χρήση της ειδικής σχάρας για σάντουιτς.. Έτσι θα απολαμβάνετε ωραίες, ζεστές και καλοψημένες φέτες του τοστ που μόνο η φρυγανιέρα kitchenaid μπορεί να σας προσφέρει. Η κατασκευή της φρυγανιέρας είναι ανοξείδωτη.