Αποφλοιωτες πατατας

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Η Smart Kitchen εισάγει από την Ευρώπη μηχανές αποφλοίωσης πατατών. Οι αποφλοιωτές είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα. Το εσωτερικό μέρος της μηχανής αποφλοίωσης πατάτας αποτελείται από μασίφ περιστρεφόμενη βάση (δίσκος) και πλαϊνά από πλάκες σμυριγδίου που αλλάζουν εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση φθοράς και ο αποφλοιωτής γίνεται καινούργιος. Τα πλαϊνά του αποφλοιωτή δεν είναι από σμυριδόχαρτο ή επικάλυψη σμυριδγίου, είναι πλάκες σμυριγδίου για να έχει μακροβιότερη αντοχή το εσωτερικό του αποφλοιωτή πατάτας.

Η αποφλοιωτική μηχανή πατατών μπορεί να έχει και άλλες εφαρμογές όπως στις βιοτεχνίες γλυκών κουταλιού π.χ αποφλοιώνει , νεράντζια –πορτοκάλια –κίτρα - λεμόνια για να χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια για γλυκά ή μαρμελάδες.

Η αποφλοιωτές πατάτας αποφλοιώνουν και καρότα – σελινόριζες (ρέβες) για την Παρασκευή τουρσιών.

Οι αποφλοιωτές πατάτας βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και η χωρητικότητα του κάδου μπορεί να είναι από 5-10-15-25-30-40 κιλά πατάτες μέχρι 60 κιλά πατάτες. Όλοι οι αποφλοιωτές πατάτας είναι ανοξείδωτης κατασκευής και έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με παροχή νερού για εύκολη και γρήγορη αποφλοίωση. Ο χρόνος αποφλοίωσης ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα της πατάτας και κυμαίνεται από 1,5έως 4 λεπτά. Οι αποφλοιωτές πατάτας κατασκευάζονται σε εργοστάσια της Ευρώπής και έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας ποιότητας CE.

Ο αποφλοιωτής πατάτας είναι ένα μηχάνημα που είναι απαραίτητο στην επαγγελματική κουζίνα των εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering, διότι η επεξεργασία φρέσκιας πατάτας δίνει την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση στο πιάτο του πελάτη. .

Ο αποφλοιωτής πατάτας είναι το μηχάνημα που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία επαγγελματική κουζίνα.